2014. november 22., szombat

Mit hozzon a Mikulás?- 12 játék tipp a csizmába

Lassan készülni kell, mert érkezik a Mikulás. Én nem vagyok híve a nagy ajándékoknak,de egy apróság azért még belefér.
Az alábbiakban röviden és tömören egy kis segítséget szeretnék nyújtani nektek,hogy miket lehet bele (vagy mellé) csempészni a Mikulás csomagjába.



1. Crayon Rock : Igen a top kedvenc! Nem csak a mérete, hanem a "hasznossága" miatt is nagyon szeretjük, így a kreatív toplistába is be fog kerülni. Bővebb információt itt olvashattok róla, miért is imádja a 2 éves és a 11 éves gyerek, a rajztanár, a fejlesztőpedagógus és általában mindenki...

2. Intelligens gyurma, azaz gyurmalin: Amióta megvan, csak gyúrják,törik,húzzák..még mindig élvezik, pedig hónapok óta megvan! Az a jó játék, amit újra és újra elővesz a gyerek és ez tényleg nagyon klassz,sőt még mi is gyúrjuk, mert nagyon szépek a kézben és élvezet csak úgy nyomogatni is,esztétikailag is igen megkapó. Csillagos 5-ös!

3. Deglingos kulcstartók: A Deglingos termékekről csak azt kell tudni, hogy amellett, hogy igen dekoratívak, több típusú anyagból készülnek (vászon, plüss, bársony stb.), amely főleg a kisebbeknek nyújt új élményt és ismerkedhetnek meg újabb felületekkel. Ha a kicsik megszerették, akkor már ragaszkodni fognak a későbbiek során hozzá, de a felnőttek is igen kedvelik őket...nekem is van ilyen kulcstartóm! Elárulom, hogy egy majmos... :)))

4. Oogi: Értelmetlennek tűnő műanyag kacat! Pedig nem az! Sőt! A Spiel Gut nem is olyan régen díjazta az Oogi termékeket és nem véletlen. Nagyon jópofa játék, főleg ha már kettő van,de egyel is remek szórakozás és igen strapabíró..teszteljük! A kis ötletekés az egyszerűség a nagyszerűsége ennek a játéknak is.

5. Deglingos pénztárcák: Újra vissza is kanyarodtunk a Deglingosokhoz! A Deglingos figurák mind külön-külön egy egyéniség és egy külön karaktert képviselnek. A pénztárcákban sincs ez másképp és ilyen tényleg nincs mindenkinek. Nem csap pénz tárolására, hanem nálunk gyöngy és focikártya található ezekben a pénztárcákban :)

6. Navir giroszkóp: Szeretjük a tudományos játékokat, így hamar nagy kedvenc lett! Azoknak a gyerekeknek ajánlom,akik már jobban érdeklődnek a tudományok iránt,nekik ez egy igen drága kincs lehet!

7. Tangram nyomda: Én személy szerint nagyon szeretek nyomdázni és egyre jobban. Ez a kis nyomdacsomag rendkívül hasznos lehet azoknak a gyermekeknek,akik valami különlegeset szeretnének alkotni és szeretik az absztrakt képeket. Van hozzá ötletfüzet és nem elhanyagolható, hogy a nyomdákat más kreatív alkotásokhoz is fel lehet használni. Nálam dobogós!

8. IQ-Puzzler 101: A SmartGames játékok egyik legkeresettebb játéka,mérete és élvezeti élménye miatt is. Akár utazáshoz is nagyon jó társ lehet, de a szülinapokra is szívesen viszik a mérete és ára miatt is. A többi zseb SmartGames játék is hasonlóan népszerű, de ez viszi azért a pálmát még mindig! Előnye, hogy 2D -benés 3 D-benis lehet vele játszani.

9. Plui: Újabb Moluk cég által gyártott játék,de ezt a vízben használjuk! Ez főleg a kicsik játéka lesz,mert az ujjunkkal kell a vizet engedni vagy megállítani. Nagyon jókat lehet vele játszani, nálunk éppen a legkisebb unokatesó teszteli!A felhő alakú a legújabb modell, amely szép lassan gyűjtögeti a nemzetközi díjakat.Ismét egy példa, hogy az egyszerű játékok milyen nagy sikerűek tudnak lenni.

10. Nada : Imádom! Én nagyon szeretem és a gyerekek is a gyorsasági,figyelemfejlesztő játékokat.Azokat, amelyek pörgősek és hamar le lehet játszani egy kört, akár este lefekvés előtt. Egy rövid játék és egy jó nagy nevetés nem árthat!

11. Playmais : Ez a mániám ez a játék, de igen! :))) Finom-motorika, fejlesztés, kreativitás...minden benne van! És remek alkotásokat lehet készíteni belőle Karácsonyra, ajándékokat és díszeket is. Nem is szeretném nagyon ragozni, hogy milyen előnyei vannak (hátrányairól nem tudok). Bővebben itt lehet olvasni róla és itt megnézhetitek a termékpalettát.

12. Sztorikocka (Story cubes) : A végére hagytam egy igazi újdonságot! Aki ismeri a sztorikockát,az tudja, hogy milyen nagyszerű játék. Remek szókincs fejlesztő és a pedagógusok is nagyon szeretik, kis helyen elfér,csupa móka. Most a paletta 3 teljesen új termékkel bővül, várhatóan november végére elérhető lesz a sportos, orvosos és a világűr témájú kocka. Kipróbáljuk, jöhetnek az ünnepek!

www.akebiajatek.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése